HTML

Kiss László

Kiss László vagyok, tanár, országgyűlési képviselő. Óbuda-Békásmegyer önkormányzatban 2006 óta képviselem az emberközpontúság, a szolidaritás és a szabadság értékeit a Magyar Szocialista Párt színeiben. A kerületben élek, így fontos számomra az is,hogy az otthonomban a III. kerületben mi történik. Remélem nem csak nekem fontos.

Friss topikok

Friss topikok

  • Kiss László Blogja: Természetesen az MSZP-t érheti kritika abban, hogy a rezsiügyben kidolgozott álláspontját mennyire hatékonyan osztja meg a lakossággal. Lehet cinikusan kérdezni, hogy „hol vannak az óriásplakátok”. ... (2013.07.25. 18:26) Rezsipopulizmus e a baloldaliság?
  • fehérfarkas: Az új törvény és koncepció tervezetében nem vagyok jártas, de 2007-ben írtam cikket az akkori helyzetről külföldi országokkal összehasonlítva a magyar helyzetet. Felhasználtam hozzá különböző tanulm... (2013.06.17. 19:55) Felsőoktatási stratégia - Út a semmibe?
  • sandorbe: Amíg nincs megnevezve, megmutatva a támadó, amíg a személyiségi jogok védelmének az ernyője alatt vicsoroghat mint dúvad, addig bármilyen gaztettet, bármikor el lehet maszatolni, és az hogy kire ke... (2013.04.06. 22:24) Fizikai erőszak ért egy III. kerületi fideszes aktivistát
  • Kiss László Blogja: Én is örültem a kezdeményezésnek, csak nem értettem miért nem szavazta meg minden képviselő. Szerintem Gelléri Andor Endre életműve önmagáért beszél! (2013.02.28. 15:59) Gelléri Andor Endréről utcát neveznek el a III. kerületben

Állandó oldalak

2013.04.06. 20:04 Kiss László Blogja

Fizikai erőszak ért egy III. kerületi fideszes aktivistát

A mai napon a III. kerületben is atrocitás ért egy Fideszes aktivistát. Politikusként rendkívüli sajnálom, hogy a fizikai erőszak a mindennapok része lett. Ugyanakkor elképesztően gusztustalannak tartom azt, hogy a Fidesz ezt az ügyet is arra akarja felhasználni, hogy újabb indulatokat kavarjon fel. Ezúttal Bajnai Gordon és a baloldal ellen.

Ezt visszautasítom. A baloldal egyetlen pártja sem biztat fel és heccel fel senkit arra,hogy az erőszakot válassza ott, ahol párbeszédet is lehet folytatni.

A baloldal egyetlen pártja sem folytat gyűlöletkampányt senki ellen.

Ehhez az ügyhöz baloldali politikusnak köze nincs! Kikérem magamnak, hogy a magyar baloldalt felelőssé teszi bárki ezért a támadásért!

Látni kell azonban, hogy az ország hova jutott. Több millió embernek nincsen munkája, hatalmas a szegénység. A legtöbben azok közül is egyik napról a másikra élnek, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy állandó keresettel rendelkeznek. Jellemző példa a magyar helyzetre, hogy 2013 húsvétján a Blaha Lujza téren több ezer ember állt sorba ingyen ebédért, a télnek és a nyomornak több száz halálos áldozata volt. Magyarországon szociális válság van, akinek van szeme látja!

Akinek van szeme látja a sokmillió forintért közpénzből fizetett kormányzati propagandát és a ki tudja miből fizetett álcivil, baloldali politikusok ellen uszító propagandát is.

A Fidesz gyűlöletpropagandája folyamatosan szabadságharcot hirdet. Először a bankok és a magánnyugdíj pénztárak ellen, aztán  a multik és a közműcégek ellen és most az ország legjelentősebb gazdasági partnere Németország van soron.

Miközben Fideszes politikusok szerint "meg lehet élni havi 47ezer forintból"  és aki szegény az "annyit is ér", a Parlamenten kívül a valóság más képet mutat.

Egészen egyszerűen nevetséges, hogy az aláírásgyűjtésükkel tovább hergelik az embereket, úgy hogy valójában a fidesz a saját kormányára való nyomásgyakorlásként gyűjti a Kubatov-lista újabb neveit.

Ez átlátszó.

Óbuda képviselőjeként amellett sem mehetek el, hogy a helyi fidesz mind gyakrabban mossa össze az önkormányzat elektronikus megjelenéseit a saját pártpropagandájával.

A szerepzavar nem sokkal korábbi példája az obuda.hu oldalán található „vérfideszes” közlemény a polgármestertől, aki úgy tesz,mintha az önkormányzatot érte volna támadás, miközben erről szó sincs. Az írás sok szót nem érdemel, de a politikai humor egy újabb forrása.  

Jellemző példa a fideszes aktivista elleni erőszak, amelyről Óbuda-Békásmegyer facebook oldala a korábbi kiflitolvajlásáról elhíresült Fidesz-szóvivő közleményével tudósít.

Érdekelne,hogy vajon ki az oldal üzemeltetője?!

Ha magánember, akkor miért kelti azt a látszatot, hogy „Budapest, III. kerület Óbuda-Békásmegyer oldala” a facebook oldal?.

Ha az önkormányzaté, akkor érdekelne, hogy miért működtetik pártszócsőként?

UPDATE: Az Óbuda-Békásmegyer facebook oldal üzemeltetője úgy tűnik levette az ominózus bejegyzést.

3 komment

Címkék: MSZP Fidesz Kubatov-lista


A bejegyzés trackback címe:

https://kisslaszlo-obuda.blog.hu/api/trackback/id/tr1005204508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andráska8 2013.04.06. 20:41:45

Nem az agymosott nyanyákat kell leverni, hanem a Fideszt.

Kiss László Blogja 2013.04.06. 20:53:14

úgy gondolom,hogy a fizikai erőszak nem megoldás

sandorbe 2013.04.06. 22:24:22

Amíg nincs megnevezve, megmutatva a támadó, amíg a személyiségi jogok védelmének az ernyője alatt vicsoroghat mint dúvad, addig bármilyen gaztettet, bármikor el lehet maszatolni, és az hogy kire kenik a mocskot csak döntés kérdése!
süti beállítások módosítása